Så Handlar Du

Hitta produkten genom att söka

Du kan söka genom att skriva in en del av artikelns namn i sökrutan här bredvid. Tänk på att inte skriva för långa söksträngar då en del av namnet är tillräckligt. Du kan också råka ut för att inte få någon träff om vi t.ex. har förkortat namnet i databasen. Sökningen sker även i informationstexten för produkterna, vilket ökar chanserna att hitta det du söker.

Hitta produkten genom att klicka dig fram

Vi har delat in alla artiklar i grupper och undergrupper. Du kan klicka dig fram till produkten i produktträdet till vänster.

Flera träffar/bläddring

Om du får träff på många produkter, visas 12 åt gången och du bläddrar dig enkelt fram.

Mera information/beställning

När du hittat en produkt du vill veta mer om/beställa, klickar du på beskrivningen för att komma till den utökade informationssidan. Där har du möjlighet att lägga produkten i kundvagnen. Du kan också se om det finns liknande produkter, tillbehör eller förbrukning som passar till den valda produkten.

Kundvagnen

Du ser innehållet i din kundvagn högst upp på sidan. Vill du göra ändringar eller avsluta ditt köp, klickar du på "visa kundvagnen".

Avsluta köp

När du har klickat på "visa kundvagnen" där du har möjlighet att göra ändringar i din beställning, klickar du sedan på "gå till kassan". Där ser du hur din beställning kommer att mottas av oss när du bekräftar ditt köp. Det är här du anger din kontokortsinformation (som aldrig sparas av oss, den måste du ange varje gång du gör ett köp).