Konstnärsbutik & konstnärsmaterial Göteborg

Hos oss på Mattonbutiken kan du köpa konstnärsmaterial i Göteborg i vår konstnärsbutik, såväl som online här på Mattonbutiken.se.

Handla nytt konstnärsmaterial i vår konstnärsbutik i Göteborg eller någon av våra butiker i Stockholm eller Malmö, eller handla via vår webshop. I vårt gedigna sortiment finns allt du behöver inom konstmaterial och hobbymaterial. Vi har allt från konstnärsmaterial till kontorsvaror med mera.


Välj konstmaterial från Mattonbutiken

Via Mattonbutiken kan du köpa allt du behöver när det kommer till konstmaterial, och alltid av högsta kvalitet. Vi har allt från konstnärsfärger och tillbehör till mängder av konstnärsmaterial.


Konstnärsmaterial för alla konstnärer

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren konstnär behöver du de rätta tillbehören för att lyckas med dina konstverk: målardukar, penslar, paletter, modelldockor och penseltvätt – självklart har vi allt detta och mycket mer i vårt sortiment. Se vårt breda utbud av konstnärsmaterial här


Konstnärsfärg för alla tekniker

Oavsett om du föredrar att måla med akrylfärger, akvarellfärger, oljefärger, airbrush eller sprayfärger har vi något för dig i vårt sortiment av konstnärsfärg. Vi har såklart även färger för andra målartekniker med. Utforska vårt breda sortiment av konstnärsfärger här!


Se vårt sortiment nedan för att hitta inspiration på nytt konstnärsmaterial!


Besök vår konstnärsbutik i Göteborg


Adress:

Första Långgatan 26
Box 7303
402 36 Göteborg


Hitta till oss här:


Öppettider:

Måndag till fredag: 9.00 - 18.00
Lördag: 12.00 - 15.00
Söndag: Stängt


Kontaktuppgifter:

Telefonnummer: 031-170 180

Vill du veta mer om våra produkter eller om du har frågor om din beställning kan du också kontakta oss här!