Konstnärsbutik & konstnärsmaterial Malmö

Via Mattonbutiken kan du köpa konstnärsmaterial i Malmö, Stockholm, Göteborg och online!

Beställ nytt konstmaterial direkt via Mattonbutiken.se, eller besök vår konstbutik i Malmö. I vårt sortiment finns allt inom konstnärs- och hobbymaterial såsom kontorsvaror, papper i alla sorter och grafiskt material med mera. Våra produkter passar såväl erfarna konstnärer som nyfikna hobbyentusiaster.


Gediget konstnärsutbud hos Mattonbutiken

Här på Mattonbutiken.se, såväl som i vår konstnärsbutik i Malmö kan du köpa allt du behöver för att lyckas med din konst. Vi har såväl alla möjliga konstnärsfärger som konstnärsmaterial i mängder av utföranden.


Konstnärsfärg för alla målartekniker

Inom kategorin konstnärsfärg har vi allt du kan tänkas behöva, oavsett vilken teknik du föredrar att måla med. Vi har såväl akrylfärger och akvarellfärger som oljefärger och sprayfärger med mera. Kolla gärna in hela vårt sortiment av konstnärsfärger, för att hitta det du letar efter.


Konstnärsmaterial i alla former

När det kommer till konstnärsmaterial har vi ett stort sortiment med allt du kan tänkas behöva. I vårt utbud hittar du allt från målardukar och stafflier till penslar och paletter. Här kan du se hela vårt utbud av konstnärsmaterial för ännu mer inspiration.


Kolla in vårt sortiment här för att samla inspiration och beställa nytt konstnärsmaterial!


Hitta vår konstnärsbutik i Malmö

Välkommen till vår konstnärsbutik i Malmö för att köpa det du behöver. Hos oss hittar du ett stort sortiment och vi hjälper dig mer än gärna på plats i butiken!


Adress:

Stora Nygatan 24
Box 4141
203 12 Malmö


Hitta till oss här:


Öppettider:

Måndag till fredag: 9.30 - 18.00
Lördag: 12.00 - 15.00
Söndag: Stängt


Kontaktuppgifter:

Telefonnummer: 040-755 15

Har du några frågor eller vill komma i kontakt med oss av någon annan anledning kan du även kontakta oss här!