Konstnärsbutik & konstnärsmaterial i Stockholm

Välkommen till Mattonbutiken för att köpa konstnärsmaterial i Stockholm och online!

Handla konstmaterial online här på Mattonbutiken.se eller besök vår konstnärsbutik för att köpa konstnärsmaterial i Stockholm. Hos oss hittar du allt inom konstnärs- och hobbymaterial, papper av alla dess slag, kontorsvaror, grafiskt material med mera. Vi har ett gediget sortiment för såväl professionella konstnärer som nyfikna hobbyutövare.


Stort sortiment hos Mattonbutiken

Här hos oss på Mattonbutiken kan du köpa konstnärsmaterial online, såväl som på plats i butiken, ur ett gediget sortiment av olika konstnärsfärger och tillbehör för att lyckas med konstverket.


Konstnärsmaterial

Vad gäller konstnärsmaterial hittar du allt du kan tänkas behöva hos oss. Vi har allt från stafflier och målardukar till penslar och natursvamp. Se hela vårt utbud av konstnärsmaterial här.


Konstnärsfärg

När det kommer till konstnärsfärg har vi allt du behöver, oavsett vilken målarteknik du föredrar. I vårt sortiment hittar du allt från akvarellfärg och akrylfärg till oljefärg med mera. Se hela vårt utbud av konstnärsfärg här.


Se vårt utbud nedan för att samla inspiration och beställa hem nyttkonstnärsmaterial!


Hitta till vår konstnärsbutik i Stockholm

Varmt välkommen till vår konstnärsbutik i Stockholm. Vi har ett brett sortiment och hjälper dig gärna på plats i butiken!


Adress:

Tegelbacken 4A
Box 3552
103 69 Stockholm


Hitta till oss här:


Öppettider:

Måndag till fredag: 10 – 18
Lördag: 12.00 - 16.00
Söndag: Stängt


Kontaktuppgifter:

Telefonnummer: 08-588 000 00

Har du frågor om en beställning eller vill kontakta oss av andra anledningar är du varmt välkommen att göra det här!