Bonnie ritningshållare & Bonnie Konsoler

  1. Mattonbutiken
  2.  » 
  3. Bonnie ritningshållare

Bonnie System - en helt svensk produkt.

Bonniesystemet inkluderar hållare, konsoler och ställning. Det är gör det enkelt att förvara och handha dina ritningar. Bonnie systemet är tillverkat i stål och målat i en ljusgrå färg.

Bonnie ritningshållare med gummilist för ritningar finns i tre olika längder: Bonnie ritningshållare 462 mm, Bonnie ritningshållare 661 mm samt Bonnie ritningshållare 862 mm.
Bonnie Systems ritningshållare (på engelska plan holder) passar ritningar i storlek A2-A3, A1-A2 eller A0.

Bonnie Systemet löser förvaringsproblemen för alla som behöver organisera sina papper: kontoristen, arkitekten, designern, ingenjören, rörmokaren, elektrikern, snickaren, läraren.
Bonnie Systemet är lättplacerat oavsett om det är på kontoret eller ute på arbetsplatsen.

Det är lätt att arbeta med Bonnie-ritningshållar. Ritningen behöver varken hålslås eller förses med förstärkningstejp.

Hållaren har 1- 4 fjädrar som håller ritningen i ett säkert grepp, ett ändrör för upphängning på konsoltapp, infällbar krok för individuell transport eller upphängning samt etiketthållare.

Bonnie Systemet har hållare från 26cm (A4) upp till 120cm:s (överskridande A0) och är det enda ritningssystemet med hållare också med delad front.
vilket ger möjlighet att förvara olika storlekar av ritningar tillsammans i en och samma hållare.

Bonnie systemet är ensamt om att ha en skyddande gummilist vilket motverkar märken på ritningarna. Metalldelarna är tillverkade av stål och lackerade i ljusgrå färg.