grid-viewlist-view
Vill du sedetaljeradproduktinformation?
Tryck här
  • GAMBLIN OLJEFÄRG 37 MLGAMBLIN OLJEFÄRG 37 ML

GAMBLIN OLJEFÄRG 37 MLArtikelnr: 413257 - GAM1730

125 kr
  • GAMBLIN GAMSOL ODORLESS MINERAL SPIRITSGAMBLIN GAMSOL ODORLESS MINERAL SPIRITS

GAMBLIN GAMSOL ODORLESS MINERAL SPIRITSArtikelnr: 413232 - GAM00094

Pris från98 kr

GAMBLIN GAMSOL ODORLESS MINERAL SPIRITSArtikelnr: 413232 - GAM00094

Gamsol är det säkraste valet för lösningsmedel och låter oljemålaren nyttja alla traditionella målningstekniker utan kompromisser.

Gamsol används primärt till:

Tunna ut oljefärger. Lite räcker långt. Äldre, stelnade oljefärger vaknar enkelt och snabbt till liv med en liten tillsats av Gamsol. Var noga med att inte tunna ut oljefärgen för mycket, då färgen kan tappa sina egenskaper.

Anpassa målarmedium:

Gamblin Galkyd-medium är baserade på bland annat Gamsol, så du kan utan problem tunna ut dessa medium med Gamblin Gamsol. OBS. Målarmedium baserade på naturliga hartser (på engelska resin) ska inte tunnas ut med Gamsol, dessa kräver terpentin.

Rengöring: Penslar, paletter, palett-knivar med mera rengör du enkelt med Gamsol.

Vad är det som gör Gamsol så bra och effektivt? De flesta tillgängliga lösningsmedel kommer från fabriker som producerar lösningsmedel till husmålar-branschen. Dessa lösningsmedel är framtagna för att vara ytterst effektiva och rimliga i pris, detta då målaren använder stora mängder.

Gamsol är annorlunda. Gamsol är tillverkat med processer anpassade för kosmetika, handrengöring och rengöring av tillverkningsutrustning för matproducenter.

Gamsol är ett petroleumdestillat där alla de aromatiska kolvätena är nästintill helt borttagna. Gamsol är nästan helt luktfri och kan användas utan risk för illamående. Sammantaget är Gamsol lösningsmedlet som låter dig känna den naturliga doften av oljefärg. Och inget annat.

Gamblin Gamsol OMS = Gamblin Gamsol Odorless Mineral Spirits.

4 oz. 120 ml.

16 oz. 480 ml.

32 oz. 960 ml.

Klicka för mer information
product quality
Good quality
good_quality_text

Better quality
better_quality_text

Best quality
best_quality_text